top of page

&

AMA

De Amateur Musical Awards, een schitterend initiatief in het leven geroepen door initiatiefnemers Bernd Duenk en Guido van Gend, zet theaterverenigingen door het hele land op een geweldige manier in het zonnetje.

 

Max Mini is trots reeds 16 (!) keer genomineerd te zijn geweest voor een Amateur Musical Award: en we wonnen er geen één! ​

Grapje! We wonnen en er twéé! Ah Yeah!

amateur_musical_awards.jpg

Klik hier om naar de website van de AMA's te gaan!

AMA 2019

Wij zijn als club ontzettend trots op onze 15e en 16e nominatie voor een Amateur Musical Award. In de categorieën : Beste Nieuwe Musical en Beste Mannelijke Hoofdrol Comedy, voor: SOAP! (2018). Het betekent veel voor de club. Bestuurslid Marije van den Berg: '' Het benadrukt voor ons dat wat wij elk jaar doen bijzonder is, en dat die keus voor originaliteit jaar in jaar uit opgemerkt wordt.'' Wij zitten 18 november op het puntje van onze stoel!  Meer info vindt u hier

IMG_5978.jpg

2018: Nieuwe Luxor, Rotterdam

In 2018 was Max Mini genomineerd in de categorie: Beste Nieuwe Musical. Een hele eer! Afgevaardigden muzikaal leider Thijs van Gurp en schrijver Wouter Joosen genoten met volle teugen!

2017: Carré, Amsterdam

In 2017 mocht spelend lid Niels de idealen van de club vertegenwoordigen met een nominatie voor zijn rol in de jubileumvoorstelling: Bocekreyders.

2016: Delamar, Amsterdam

In 2016 volgden maar liefst 6 nominaties, waaronder één in de nieuwe categorie beste nieuwe musical! Max Mini ging naar huis met de prijs voor beste vrijwiller voor bestuurslid Gerd Putter.

2014: Delamar, Amsterdam

In 2014 was Max Mini maarliefst 5 keer genomineerd voor o.a Decor, Kleding, beste ensemble, en beste mannelijke bijrol. Die laatste werd verzilverd. Max Mini trad ook op.

bottom of page